Mobile Climate Chambers - Bayer Cropscience

Light4Food heeft in maart van dit jaar een opdracht ontvangen voor het realiseren van Mobiele Klimaat Kamers voor de locatie Nunhem van Bayer CropScience.

Samen met de opdrachtgever is er een Programma van Eisen opgesteld voor de Mobiele Klimaat Kamers. Vervolgens heeft Light4Food in een bouwtijd van 4 maanden het project gerealiseerd en naar tevredenheid opgeleverd.

De Mobiele Klimaat Kamers van Light4Food bieden de ideale faciliteiten voor het uitvoeren van plantonderzoek op grotere schaal. Doordat het systeem modulair is opgebouwd, is het mogelijk het aantal klimaat kamers en teeltoppervlak te veranderen. Light4Food heeft speciaal voor deze toepassing een nieuw luchtbehandelingsconcept geïntroduceerd, in dit concept worden de optimale condities voor de planten gerealiseerd.

Heeft u interesse in de Mobiele Klimaat Kamers of wilt u bekijken wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan de product pagina of neem contact op met Light4Food: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..