Werken bij

Light4Food is ontstaan uit enthousiasme voor het ontwikkelen van nieuwe manieren om groenten en fruit te telen. Vanaf onze oprichting in 2014 zijn we naar een team van 22 personen gegroeid van verschillende expertisen. Met dit team ontwikkelen en bouwen we wereldwijd de meest innovatieve teeltsystemen zoals de geautomatiseerde teelt op water en het compleet gesloten telen van groenten en fruit zónder zonlicht. Met onze innovatieve concepten en technieken werken we mee aan het oplossen van het wereldwijde voedselvraagstuk. Het is onze ambitie om systemen te ontwikkelen die voedselproductie op wereldwijde schaal jaarrond op een duurzame en efficiënte manier mogelijk maakt.Deze innovatieve concepten worden allemaal bedacht, ontwikkeld en getest in onze eigen onderzoeksfaciliteiten. Hier zijn we ook dagelijks bezig met het uitvoeren van teeltproeven met uiteenlopende gewassen en verschillende teeltsystemen.

Om deze ambities te kunnen realiseren zijn we op zoek naar aanpakkers. Groei jij met ons mee?

 

De organisatie

Light4Food is een groeiende organisatie waarin verantwoordelijkheid nemen en oplossingsgericht denken centraal staat. Wij zijn betrokken vanaf het eerste idee van de klant tot aan de oplevering van het project.

Wij bieden medewerkers de kans om zichzelf te ontwikkelen door verantwoordelijkheid te nemen in internationale projecten. Daarnaast staat de ontwikkeling van vaardigheden centraal. Zo blijft ons personeel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door middel van bezoeken aan symposia en beurzen en is er ruimte voor ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden door middel van cursussen, opleidingen en interne kennisdeling.

Plezier in het werk, een positieve houding en een informele werksfeer hebben wij hoog in het vaandel staan.

Voor meer informatie, zie onze historie, werkwijze, expertises en gerealiseerde innovaties.

 

Wij hebben momenteel de volgende vacatures openstaan:

Vacature: Administratie & Front Office Medewerk(st)er 

 

Interesse in een van onze vacatures?

Stuur je CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Stageplaatsen

Ben je nog aan het studeren? Wij bieden meewerk-, onderzoeks- en afstudeerstages van MBO tot en met WO niveau in plantkundige, business en technische opleidingen. Wij hebben doorlopend studenten van het ROC, Gilde Opleidingen, Cita Verda, Helicon, HAS, Fontys en Wageningen Universiteit & Research.

Light4Food is erkend als leerbedrijf, partner van de HAS Hogeschool en lid van de Club van 100 van Wageningen Universiteit & Research.