Werken bij

 

Light4Food groeit door! Groei jij met ons mee?

Light4Food is opgericht uit enthousiasme voor het ontwikkelen van technische oplossingen voor nieuwe teeltmethoden voor groenten en fruit. Wij staan voor een duurzame teelt van gewassen in een gecontroleerde omgeving voorzien van een automatisch proces.

Wij onderscheiden ons in de markt door te investeren in kennisontwikkeling. Om die reden hebben we 650 m2 aan R&D klimaatcellen om de ultieme wisselwerking tussen plant en techniek te ontdekken. Vanuit deze kennisontwikkeling bouwen wij voornamelijk projecten in Europa – onder meer in München, Warschau, Zürich en Rotterdam – en Noord-Amerika – Los Angeles, Las Vegas, Seattle, Austin, Minneapolis en Vancouver–.

Vaaf onze oprichting in 2014 zijn we doorgegroeid naar een team van 25 collega’s en een vestiging in de Verenigde Staten in Houston, Texas. De vraag naar duurzame oplossingen voor de voedselproductie blijft stijgen en daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team.

 

 

Wij hebben momenteel de volgende vacatures openstaan:

Project Engineer

Klik op de afbeelding voor de functie omschrijving

 

Klik op de afbeelding voor de functie omschrijving

Chef Werkplaats

Klik op de afbeelding voor de functie omschrijving

     

Interesse in een van onze vacatures?

Stuur je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld

 

 

Stageplaatsen

Ben je nog aan het studeren? Wij bieden meewerk-, onderzoeks- en afstudeerstages van MBO tot en met WO niveau in plantkundige, business en technische opleidingen. Wij hebben doorlopend studenten van het ROC, Gilde Opleidingen, Cita Verda, Helicon, HAS, Fontys en Wageningen Universiteit & Research.

Light4Food is erkend als leerbedrijf, partner van de HAS Hogeschool en lid van de Club van 100 van Wageningen Universiteit & Research.